Terugblik driedaagse training maart

Op 11, 12 en 13 maart vond er weer een meerdaagse training plaats in Akoesticum in Ede met in totaal 26 deelnemers, een geweldige mix van bekenden en nieuwe geïnteresseerden! Het is fantastisch dat er zich steeds nieuwe mensen aanmelden die ook in ons werkveld actief willen zijn.

We hebben muzikale en theatrale stukken gemaakt, materiaal van elkaar hergebruikt, veel geïmproviseerd en minstens zo veel gelachen.
Aan de hand van de 4 aandachtsgebieden Halen, Brengen, Exposeren en Dumpen hebben we individueel geanalyseerd wat we deden, wat we wilden doen, hoe we dat aanpakten. Als groep reflecteerden we telkens op welke keuzes er gemaakt werden en waarom.
We hebben het ongemak van met het onbekende bezig zijn onversaagd tegemoet getreden en besproken. Dat alles dankzij de inspirerende en veilige setting waarin wij onder leiding van Maite van der Marel en Niels Vermeulen aan de slag waren.
Jesse Brouwer werkte met ons alle drie de dagen met ‘geïmproviseerd dirigeren’ en zorgde voor een knallende uitsmijtersessie aan het einde van de training.
Op de derde dag maakten we in een wereldcafésetting met alle betrokkenen een overzicht van waar we staan en waar we heen willen met het netwerk. 

Terugblik driedaagse training maart