training 13 juni 2023

Op 13 juni 2023 kwamen opnieuw 20 workshopleiders en muzikanten naar Akoesticum in Ede om zich te laten inspireren door Guy Wood, die meeslepend over zijn The Mystifiers vertelde en liet zien hoe dit mooie Amsterdamse project, dat zich richt op gelijkwaardigheid tussen heel diverse soorten muzikanten en het inclusiever maken van “the music industry” in de praktijk werkt. Bij The Mystifiers staat creative music making centraal. In de middag werkten we met de drie sleutelfiguren van Bandsessies uit Den Haag, die vooral bandcoaching doen en samen met individuele doelgroepmuzikanten elk denkbaar bestaand nummer kunnen spelen.

Twee zeer verschillende invalshoeken met hetzelfde doel: empowerment door muziek.

We verwelkomden op 13 juni een heel aantal nieuwe organisaties en muzikanten en dat leidde tot een hoop nieuwe berichtjes in de Muzorgski Whatsappgroep.

training 13 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *