Meerdaagse training 25, 26 en 27 september

Eind september organiseert Muzorgski weer een meerdaagse training!
We zijn weer te gast in Akoesticum in Ede.
De eerste trainingsdag draait om het opstarten van het groeps(maak)proces en het scheppen van de juiste voorwaarden voor dit proces met onze doelgroepen. We zetten speelsheid in als sleutel voor het overwinnen van ongemak.
De tweede dag borduurt met een verdiepend programma voort op de eerste dag. Een aantal deelnemers geeft een korte workshop aan de aanwezigen. We analyseren die workshop daarna met de groep en de workshopleider aan de hand van reflectieve vragen over de invloed die je als workshopleider op een groep hebt, de keuzes die je kunt maken in je aanpak en de mogelijkheden om muzikaal materiaal dat uit de groep komt te filteren en door te ontwikkelen.
Op de derde dag komen in de ochtend alle verworvenheden in een actief muzikaal maakproces samen. We analyseren die workshops met de groep samen rond muzikale vormen, leiderschapsvaardigheden en groepsprocessen. 
We zullen alle dagen zo veel mogelijk ‘ondertitelen’ en waar mogelijk actief een koppeling maken naar ons specifieke werkveld vanuit een ggz-perspectief. 

27 september ’s middags is het tijd voor de Schilderijententoonstelling van Muzorgski: alle aangesloten initiatieven presenteren zichzelf aan elkaar en aan een aantal geïnteresseerden van buitenaf. Er is ruimte voor een paar korte optredens/showcases en er vindt dan ook weer een klein kennisdelingssymposium plaats. 

Meer weten? Stuur even een bericht via de contactpagina!

Meerdaagse training 25, 26 en 27 september